Besök vår mobilsida »

Halltorps Gästgiveri

2015 / 10 / 20

www.halltorpsgastgiveri.se

Halltorps Gästgiveri som har öppet årets alla dagar ligger strategiskt mitt på Öland. 9 km söder om Borgholm, två mil norr om Ölandsbron, på västra landborgen med utsikt över Kalmarsund. Promenadavstånd till vatten och det berömda naturreservatet Halltorps hage. 1 km från gästgiveriet ligger Ekerums golfbana med 36 hål och bara runt knuten hittar man Halltorps golfbana med 9 hål.

Från gästgiveriet har du hela Öland inom nära räckhåll. I maj och juni blommar ön och i juli badar man vid milsvida sandstränder. Augusti och september har särskilt fint ljus och en hög klar luft. Öland öppnar sig även för andra upplevelser: en klar januaridag med skidor på Alvaret, en kustvandring en marskväll med solnedgång, en biltur genom öns radbyar en ruggig novemberdag. Vid alla tillfällen väntar dig en ombonad tillvaro vid återkomsten till Halltorps Gästgiveri.

BOSTAD & LOKALFÖRMEDLING
Meny