Besök vår mobilsida »

Ölands Skördefest

2013 / 01 / 20

www.skordefest.nu
Sveriges skafferi” slår upp dörrarna på vid gavel och lockar till njutning av odlarårets resultat. Affärer, gårdsbutiker, restauranger, krogar och caféer säljer och serverar nyskördade och förädlade läckerheter. Ölands Skördefest har något för alla.Ölands Skördefest bjuder på över 900 olika evenemang och aktiviteter från södra till norra udden.Snart sagt varje ölänning, från 6-90 år, är på ett eller annat sätta engagerad i festligheterna.Invigning i Årets Ölandsby, utdelning av Gyllene Pumpan, press, radio och TV är på plats, blickarna riktas mot Öland, nya Årets Ölandsby utses, barnen ritar och målar skördemotiv, krogarna erbjuder skördefestmenyer, bönder och odlare öppnar visthusbodarna, får och folk samlas i Borgholms slott, fyrverkerier flammar, kroppkakor kokas, Solliden tar emot i kunglig höstskrud, Kårehamn bjuder på fiskfestival, hotellrum och stugor fylls, husbilar rullar över bron.

BOSTAD & LOKALFÖRMEDLING
Meny