Jutevägen 2 Borgholm

Jutevägen 2

Antal rum:
2 rum
Boarea/biarea:
42 kvm
Hyra:
Kontakta oss för information:
Tel: 0735173985
Tillgänglig från:
Kontakta oss för information
om när boendet är ledigt
Antal bäddar:
6
Övrig information:
Rökfritt
Husdjursfritt
Uteplats:
Ja
Bilplats:
Ja, fri parkering
El laddare

Välkommen till din drömsemester i Borgholm

Välkommen till din drömsemester i Borgholm, där en underbar sommarstuga väntar på att bli ditt hem bortom hemmet. Oavsett om du längtar efter soliga dagar på stranden, utforskning av natursköna omgivningar eller avkoppling i en fridfull miljö, kommer denna stuga att erbjuda dig allt och lite till.

Borgholm erbjuder mer än bara strandliv. Utforska den omgivande naturen och ge dig ut på en spännande vandring eller cykeltur. Upptäck det frodiga gröna landskapet, de vackra klipporna och de dolda vikarna som väntar på att bli upptäckta. Du kan även besöka den fantastiska slottsruinen, där historiens vingslag kan kännas på huden.

Efter en dag full av äventyr och upplevelser kan du återvända till slottstugan för att njuta av den lugna atmosfären. Gör dig bekväm på den charmiga uteplatsen och njut av en god middag medan solen sakta går ner över horisonten. Låt de ljumma kvälls vinderna smeka ditt ansikte och låt lugnet och stillheten omsluta dig.

Vi i slott stuga erbjuder många tjänster för att lyxa till din semester. Tjänster som gratis Wifi, gratis användning av lakan , påslakan och örngott så att du slipper och tänka på det. Det finns tillgång till en gratis parkeringsplats och el laddare till bilar om du har en elbil.  Utedusch finns också.

Din sommarstuga i Borgholm erbjuder inte bara en plats att bo på, utan även en plats att skapa minnen för livet. Oavsett om du reser med familj eller vänner kommer denna plats att erbjuda er en oas av ro och glädje. Så packa dina väskor och ge dig själv den ultimata presenten - en oförglömlig sommarsemester i Borgholm.

Telefonnummer: 0735173985 Ring eller maila och boka nu!

Mailadress: hasanhg2000@gmail.com

Ring eller maila och boka nu!

Februarivägen 1 B
Trivsam markplanslägenhet i Rälla
Skogsvägen 6
3 rok i Borgholm